Välkommen till vår nya hemsida!

Hej!

Här har vi en ny hemsida för Skogsdals naturskyddsförening som är under uppbyggnad. Här kommer du kunna hitta vad vi har planerat härnäst, lite bakgrundsinformation och kontaktuppgifter till vår styrelse. Ni kommer också få ta del av en hel del naturbilder och annat kul.

Jag som har hand om den här hemsidan heter Malin Leander och är 23 år. Jag kommer från Bengtsfors, har bott lite här och där men snart i Karlstad. Säg gärna till mig om ni vill att något ska läggas till på hemsidan eller om något är fel och ska ändras. Min mailadress är leandermalin@gmail.com.

Under tiden hemsidan byggs upp finns den gamla kvar som ni gärna får besöka: http://www.skogsdal.se/

Mycket nöje!
// Malin

Kommentera

4 thoughts on “Välkommen till vår nya hemsida!

 1. Jag skrev ett brev till c/o Backman på Dalgatan 11 i Bengtsfors, som jag trodde var kontaktman för Skogsdals Naturskyddsförening. Brevet kom tillbaka till mig med besked att han han hade avflyttat.

  Till vem skall jag sända mitt brev som efterlyser föreningsmedlem som är kunnig när det gäller naturen i trakten runt Nacketjärn och Segolbytjärn i sydvästra delen av Bengtsfors kommun?

  Jan Helling
  Nackehultet
  668 95 Ödskölt

  • Hej Jan!
   Tyvärr har vi inte hittat någon medlem som är kunnig på just det området.
   Prova att kontakta markägaren, de brukar ha koll på sina ägor.
   Ha det gott!
   // Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.