Norra Älvsborgs Naturskyddsförening inbjuder till länsstämma

Lördagen den 3:e maj 9.30 – ca 14.

2014 står Alingsåskretsen värd för länsstämman. Vi hälsar er välkomna till Hjortgården i östra delen av staden inom det nybildade naturreservatet Hjortmarka, som är välförsett med både motionsslingor och längre vandringsspår. Vi inleder dagen med fika och därefter följer kl.10 årsmötesförhandlingar enligt fastställd dagordning.

Efter mötet samlar vi ihop oss och ger oss iväg på en lättillgänglig utflykt och promenerar inom naturresrvatet. Här kan vi beskåda restaureringsåtgärder i ett nedhugget granplantage som ska ersättas med spontanlöv, försiktig gallring och orörd gammelskog. Vi beser en fin gammal kvarnruin där vi också har en blåsippsbacke och vätteros i blickfånget. Fikarast på ett utsiktsberg efter promenad genom naturskog. Ta med egen lunchmatsäck.

Anmälan senast 27:e april till Ingvar Andersson: 0322-71331, 070-3380149 eller b.ingvar.andersson@telia.com.

Vägbeskrivning till Hjortgården:
E20 norrifrån: Sväng vänster vid första trafikljusen på vägen in mot staden och fortsätt 500m upp till parkeringen. Gå 100m upp till gården.
Via väg 180 (västerifrån): Passera genom staden till E20 och tag sedan av mot Stockholm (norrut) i Götarondellen. Kör till trafikljusen och sväng höger, fortsätt 500m upp till parkeringen. Gå 100m upp till gården.

Åker ni bil, tänk på att samåka så långt rimligt!
Alternativt, meddela om ni reser kollektivt så hämtar vi med bil från resecentrum.

Kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.